Chili explosion
Majonnäs
Sambal Oelek
Tryffeldip
Majonnäs
Tryffeltapenade
Citron- och gräslöksmajonnäs
2-3 dl majonnäs
Finrivet citronskal och saft från en citron
Gräslök
Hemmagjord BBQ-sås
1 lök mixad till puré
1 dl vatten
2 msk vitvinsvinäger
2 msk dijonsenap
3 msk citronsaft
3 msk farinsocker
1 dl ketchup
2 msk worcestersås
2 tsk paprikapulver
salt och peppar
Servera gärna dina pommes frites med dipsåser. Här kommer några av våra favoriter:
Chili explosion
För en dip med hetta blanda lika delar majonnäs och Sambal Oelek.
Tryffeldip
Vill du ha en lyxig dip till dina fries så blanda majonnäs med en klick tryffeltapenade.
Citron- och gräslöksmajonnäs
Blanda majonnäs med finrivet citronskal och saft från en citron. Hacka gräslök och blanda i. Friskt och fräscht.
Hemmagjord BBQ-sås
Koka upp lök, vatten, vinäger, senap, citronsaft och farinsocker i en kastrull. Låt sjuda i 20 min. Blanda i ketchup, worcestersås och paprikapulver. Smaka av med salt och peppar. Låt BBQ-såsen svalna innan den serveras.