600 g Aviko Pom' Duchesse
2 msk olivolja
4 skivor oxfilé eller ryggbiff
50 g smör
4 tomater
300 g gröna haricots verts
8 baconskivor
250 ml bearnaisesås
Persilja
Sätt ugnen på 220°C. Bred ut Pom' Duchesse på en plåt (använd gärna bakplåtspapper) och ställ in i ugnen i ca 10 minuter. Dela tomaterna, krydda med salt och peppar och ringla över olivoljan. Blanchera haricots verts i 1 minut. Fördela bönorna i åtta buntar och linda en skiva bacon runt varje bunt. Lägg tomathalvor och bönbuntar på plåten och gratinera i ugnen i ca 10 minuter tillsammans med Pom' Duchesse. Duchessen är klar när den fått en gyllengul färg. Stek köttet i smöret och smaka av med salt och svartpeppar. Värm bearnaisesåsen.
Sätt ihop allt snyggt på plankan med bearnaisesås och persilja - planksteken är klar att servera!